Energietherapie

Leren meestromen, op de golven van innerlijke rust

In je kracht staan

Waarover gaat energietherapie?


'Balans in lichaam en geest'
Het lichaam kan niet zonder de geest en de geest kan niet zonder het lichaam. Beiden hebben hun verhaal, de uitdaging is vaak om dit op elkaar af te stemmen en in balans te komen.
Luister jij naar de signalen van je lichaam?
Luister jij naar de stem van je geest?
Beiden kunnen je heel wat vertellen waardoor je weer ‘HEEL’ kan worden.

Door zachte aanrakingen of bewegingen is het mogelijk om diep in het lichaam te werk te gaan. Energiestromen komen weer op gang en de zelfhelende energie kan zich doorheen het lichaam verspreiden.

In het geheugen van het lichaam zitten blokkades, emoties en gewoontepatronen verankerd die doorheen de behandeling stilaan tot oplossing kunnen komen.

Vrijheid, blijheid, beweeglijkheid en weerbaarheid zowel fysiek als mentaal, komen zo weer bovendrijven


Een healing duurt normaal 1u, indien nodig kan het verlengd worden tot maximum 1u30. De kostprijs voor 1u is 40 euro, voor 1u15  45 euro en voor 1u30  50 euro


Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden tijdens de kantooruren of via mail.

Christine 0479/915489Praktische info

Tijdens de meditatie wordt mogelijks ook gewerkt met

Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten. 


Wat mensen ervaren...

"Het is fijn om zo heel dicht bij jezelf te komen. Ik geniet van de stilte, de rust en de zachte muziek. Ik ben in het nu en kan de dagelijkse beslommeringen opzij zetten."

"Ik heb mijn hart terug kunnen voelen, ik ben het waard om mezelf te zijn....

Het deed zo´n deugd om terug de energie door mijn lichaam te voelen stromen van kop tot teen!! Waarvoor mijn allerliefste dank RECHT uit mijn hart." ~❤ 


– A.D.

"Er zit heel wat ruis van de buitenwereld in je, hetgeen tot onevenwicht, verdriet, angst leidt. Vanuit je zetel vertel je hierover. Christine geeft jouw zienswijze een ander kader en met menselijke mildheid toont ze hoe je vanuit je ego aangestuurd wordt in je gevoel en je handelingen. Er wordt besproken hoe je de dingen vanuit je essentie kunt benaderen. Je komt tot BEWUSTZIJN, waardoor jouw woorden /handelingen “gedragen” worden vanuit je kern. Het is een proces dat je doorloopt, waardoor je heel veel leert om zelf te hanteren. Een warme aanrader, uniek en waardevol!" 


– A.C.

"Christine heeft me leren aarden. Wat ik niet nodig heb stroomt weg in de aarde, mijn wortels vinden de kracht vanuit de aarde. Het ultieme moment van thuiskomen bij mezelf." 


– E.VB.

 
 
 
 
 
unsplash