Atman Buddhi Concentration

Lichtinstrumenten, voor een hogere trilling en balans

hogere trilling

Wat zijn de Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten?


ABC staat voor Atman Buddhi Concentration en zijn instrumenten voor een nieuwe spirituele generatie.


Atman is sanskriet voor "het Goddelijke", dat alles kan laten zijn

Buddhi betekent de 'liefde wijsheid', nu handelen we vaakalleen vanuit de liefde, terwijl het de bedoeling is om beide te leren hanteren, in het belang van jezelf en van de ander.


Het werkelijke doel ligt hem hierin om aansluiting te maken met de Eénheidsenergie, uit de dualiteit stappen waar alles benoemd wordt in 'goed en fout'. Elk gebeuren heeft zijn bedoeling en is niet onder te brengen in goed en fout.

Het is wat is, niet dat we daar als mens onmiddellijk mee akkoord gaan, maar gaandeweg wordt alles duidelijk waarom iets heeft plaatsgevonden.

Deze instrumenten helpen je om uit de dualiteit te komen, je bewustzijn te verruimen en zodoende je begrips- en acceptatievermogen te vergroten.


We leren kijken vanuit het grotere geheel, ons persoonlijk begripsvermogen beperkt ons meer dan dat je 'denkt'.


Gezien meer en meer mensen interesse hebben om bewuster in het leven te staan winnen deze instrumenten meer aan bekendheid. Er zijn de paarse bollen, de piramides, de hangers en krachtstenen. Elk hebben ze hun eigen specifieke werking. Meer informatie en bestellen kan hier of bijAqua librium uitgeverij.


In de praktijk worden ze gebruikt bij een healing alsook bij de meditaties, zo je dit wenst, krijg je de gelegenheid om te ervaren wat de instrumenten met je doen. De hangers en krachtstenen worden vaak geadviseerd als energetische bescherming. Ik gebruik de bollen en piramides om de ruimte energetisch te zuiveren zodat elke klant in een 'cleane' ruimte terechtkomt.

De Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten zijn beschikbaar in verschillende vormen.

Zo zijn er bollen in verschillende maten, krachtstenen, hangers in verschillende vormen en piramides verkrijgbaar. Elk heeft zijn specifieke werking en energetische trilling. Wens je dit eens te komen ervaren, of wens je meer info. Neem dan contact met me op.


Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden tijdens de kantooruren of via mail.

Christine 0479/915489


Praktische info

Wat mensen ervaren...

"Waar ik ga gaan de abc standaard met me mee. In de auto: met de piramide op schoot, met de punt naar beneden voel ik dat ik minder stress oppik in het verkeer, en dat lange ritten veel minder vermoeiend zijn. Ook mijn aarding blijft dan beter, en het rijden is gewoon een stuk lichter. Op vakantie: zoals in huis, zet ik in de hotelkamer of het vakantiehuisje waar we gaan een piramide centraal. Het energieveld krikt er onmiddellijk van op. We slapen hierdoor ook beter en voelen ons er sneller door thuis. Op wandelingen: met een krachtsteen in de hand lekker de natuur in geeft echt ademruimte, ik voel gewoon het verschil met of zonder. Met vloeit onrust sneller van me af. " 


– P.V.L

"Mijn ervaring is dat de lichtinstrumenten in huis een harmonieuze sfeer creëren. Tijdens meditaties helpen de instrumenten mij om sneller verbinding te maken, er komt dan meer ruimte voor acceptatie en begrip. Wat je op dat moment voelt is zoveel zuiverder en helderder dan het geklets van de mind. Een bolleke of een piramide in de wagen vind ik ook altijd fijn het is een “licht” steuntje voor onderweg, het voelt zoveel rustiger in de wagen." 


– A.S.


"Als ik me met lichtinstrumenten verbind, nog voor ik ze zelfs vastpak, daalt er een diepe rust in. Het willen hebben van controle over de situatie ruimt snel plaats voor een vertrouwen, dat het goed is zoals het is." H.C.


– H.C.