Meditatie avonden

Leren meestromen, op de golven van innerlijke rust

Je innerlijke rust aanspreken

Samen mediteren


Met regelmaat de meditatie instappen, brengt stabiliteit in je leven! Vanuit de rust kunnen beschouwen wat er speelt in je innerlijke landschap.


Langzamerhand ontdekken hoe je reageert, waarom je zo reageert, van waaruit je dat doet brengt heel wat klaarheid. Het is pas als je ziet hoe je in mekaar zit, dat je daadwerkelijk dingen kan veranderen. Is het dat niet waar je naar op zoek bent, je bevrijden van al datgene wat aan je kleeft en je voortdurend in de luren legt…


Zo brengt elke meditatie voor iedereen iets anders, het samen delen sterkt je in je eigen processen en helpt ons een groot stuk vooruit om naar die stille ruimte binnen jezelf te kunnen gaan.


Ben je geïnteresseerd, dan krijg je via mail de planning doorgestuurd van de volgende 2 maanden. Vooraf inschrijven is noodzakelijk om je plekje te verzekeren. Als je echt meer 'rust en stilte' wenst te integreren in je leven, dan vraagt dit regelmatige aanwezigheid, het bevordert je eigen groei en het komt de groepsdynamiek ten goede.


De meditatie-avond duurt 1u30 waarbij een pauze wordt voorzien met thé en een koekje. Indien je graag onder een dekentje zit, gelieve dit zelf mee te brengen, kussentjes zijn er veelvuldig aanwezig.


De deelnameprijs is € 10.


Er wordt ook een rondje gehouden waarbij aan één ieder gevraagd wordt hoe zijn/haar beleving was. Zo hoor je wat bij iemand anders speelt en stel je vast dat je met veel thema's zeker niet alleen zit. Er wordt over deze zaken weinig of niet gesproken in het dagdagelijkse leven vandaar zeker de meerwaarde.


Inschrijven kan telefonisch, via SMS of via mail.

Christine 0479/915489 of bij Anne 0470/466255

Praktische info

Tijdens de meditatie wordt mogelijks ook gewerkt met

Atman Buddhi Concentration lichtinstrumenten. 


Wat mensen ervaren...


"Het is altijd uitkijken naar de wekelijkse meditatie-avond.

De buitenwereld even achter je laten en naar binnen keren.

Rust vinden in een veilige omgeving in verbondenheid met anderen." 


– G.C.


"Mediteren in groep zorgt voor stilaan ophelderen van de donkere lagen en in verbinding met de groep. Samen groeien naar zachtheid, aanvaarding en een diepe connectie met het grotere geheel. Het is als thuiskomen bij je Zelf en een eenheid ervaren die de dagelijkse dualiteiten overstijgt. Vernieuwde, lichtere energie geeft kracht... levenskunst groeit." 


– K.V.

"Het is fijn om zo heel dicht bij jezelf te komen. Ik geniet van de stilte, de rust en de zachte muziek. Ik ben in het nu en kan de dagelijkse beslommeringen opzij zetten."

"Ik heb mijn hart terug kunnen voelen, ik ben het waard om mezelf te zijn....

Het deed zo´n deugd om terug de energie door mijn lichaam te voelen stromen van kop tot teen!! Waarvoor mijn allerliefste dank RECHT uit mijn hart." ~❤ 


– A.D.

 
 
 
 
 
unsplash