Christine Duron

Energietherapeut


Ik ben Christine , gewoon mezelf op het punt waar ik nu ben aangekomen. Ik heb een weg afgelegd zoals iedereen en alles wat ik onderweg ben tegengekomen, diende mijn persoonlijke groei en nog steeds. Zo kreeg ik jaren geleden een burn-out, in de zorg voor anderen was ik de zorg voor mezelf 'vergeten'. Ik ging aan introspectie doen, waarom gaf ik mezelf leeg, op dat moment de meest fundamentele vraag. Eerst kwam ik terecht bij Mindfulness, emotioneel lichaamswerk en tai chi om finaal uit te komen bij Kosmosofie. Kosmosofie brengt mij elke dag verheldering rond mijn eigen innerlijke processen, het brengt universele inzichten, het doet vooral begrijpen hoe de dingen werkelijk in elkaar zitten.


In 2015 koos ik ervoor om een zelfstandige praktijk op te starten als energietherapeute, vooral om vanuit 'mijn hart' te kunnen werken.


Mensen kunnen begeleiden vanuit het LICHT en vanuit mijn levenservaring, bijdragen aan een groter bewustzijn, dat is nu mijn ware doel geworden!

Ons team

Coaching Specialiteiten

  • Meditatie
  • Persoonlijke groei
  • Energetisch werk
  • Healing
  • Transformatie door inzicht
  • Open communicatie


Anne en ikzelf zijn al jaren verbonden met elkaar via de Kosmosofie. Met de regelmaat volgen we meerdaagse cursussen om onze innerlijke wereld verder te ontginnen, te zien waar we nog vasthangen aan normen, conditioneringen, waar de angst ons nog aanstuurt in plaats van het vertrouwen.


Kortom de weg naar 'innerlijke vrijheid en rust' interesseert ons beiden!


Dat heeft ons aangezet om activiteiten samen te organiseren, wat in de toekomst nog verder zal uitgebreid worden. Hierin laten we ons ook leiden, alles ontvouwt zich op de juiste moment...


Mensen bij hun essentie brengen is ons ware doel!

Anne schoonejans

Meditatiecoach

'Twee toffe en toegankelijke dames, je voelt je er direct bij op je gemak' Pvl

 
 
 
 
 
unsplash