Healing en

inzichtelijk gesprek

Healing


Ben je op zoek naar wat meer rust vanbinnen? Heb je 'het' gehad met voortdurend in dezelfde rondjes te blijven lopen of heb je het idee nooit eens 'gerust' te kunnen zijn. Vreugde vanbinnen, wat is dat? Zou je dat ook willen leren ervaren?


Door het werk naar binnen aan te gaan, ga je uiterlijk steeds meer stralen. De tijd nemen om te gaan zien, voelen, ervaren wat in je leeft en om transformatie vraagt, is meer dan de moeite waard. Je ontdoen van conditioneringen en valse aannames, maakt ruimte voor een glimlach.

Be happy!


Healing en inzichtelijke gesprekken kunnen je daarin een heel eind vooruit helpen....

Misschien iets voor u?

Recensies


"Ik heb mijn hart terug kunnen voelen, ik ben het waard om mezelf te zijn....

 Het deed zo´n deugd om terug de energie door mijn lichaam te voelen stromen van   kop tot teen!! Waarvoor mijn allerliefste dank RECHT uit mijn hart." ~❤ A.D. 

 

"Er zit heel wat ruis van de buitenwereld in je, hetgeen tot onevenwicht, verdriet, angst leidt. Vanuit je zetel vertel je hierover. Christine geeft jouw zienswijze een ander kader en met menselijke mildheid toont ze hoe je vanuit je ego aangestuurd wordt in je gevoel en je handelingen. Er wordt besproken hoe je de dingen vanuit je essentie kunt benaderen. Je komt tot BEWUSTZIJN, waardoor jouw woorden /handelingen “gedragen” worden vanuit je kern. Het is een proces dat je doorloopt, waardoor je heel veel leert om zelf te hanteren. Een warme aanrader, uniek en waardevol!" ~A.C.

 

"Christine heeft me leren aarden. Wat ik niet nodig heb stroomt weg in de aarde, mijn wortels vinden de kracht vanuit de aarde. Het ultieme moment van thuiskomen bij mezelf." ~E.VB.