Meditatie avonden

Praktische info

Ben je geïnteresseerd, dan krijg je via mail de planning doorgestuurd van de volgende 2 maanden. Vooraf inschrijven is noodzakelijk om je plekje te verzekeren. Als je echt meer 'rust en stilte' wenst te integreren in je leven, dan vraagt dit regelmatige aanwezigheid, het bevordert je eigen groei en het komt de groepsdynamiek ten goede.


De meditatie-avond duurt 1u30 waarbij een pauze wordt voorzien met  thé en een koekje. Indien je graag onder een dekentje zit, gelieve dit zelf mee te brengen, kussentjes zijn er veelvuldig aanwezig.


De deelnameprijs is € 10.


Er wordt ook een rondje gehouden waarbij aan één ieder gevraagd wordt hoe zijn/haar beleving was. Zo hoor je wat bij iemand anders speelt en stel je vast dat je met veel thema's zeker niet alleen zit. Er wordt over deze zaken weinig of niet gesproken in het dagdagelijkse leven vandaar zeker de meerwaarde.

Recensies

"Het is fijn om zo heel dicht bij jezelf te komen.

Ik geniet van de stilte, de rust en de zachte muziek.

Ik ben in het nu en kan de dagelijkse beslommeringen opzij zetten." H.B."Het is altijd uitkijken naar de wekelijkse meditatie-avond.

De buitenwereld even achter je laten en naar binnen keren.

Rust vinden in een veilige omgeving in verbondenheid met anderen." G.C."Mediteren in groep zorgt voor stilaan ophelderen van de donkere lagen en in verbinding met de groep. Samen groeien naar zachtheid, aanvaarding en een diepe connectie met het grotere geheel. Het is als thuiskomen bij je Zelf en een eenheid ervaren die de dagelijkse dualiteiten overstijgt. Vernieuwde, lichtere energie geeft kracht... levenskunst groeit." K.V