Meditatieve wandeling

Door de beweging, komt er beweging

Samen meditatief op pad


Verbinding met de rustgevende en de aardende kracht van de natuur, brengt ons als vanzelf bij hartenergie, de kern van waaruit alles vertrekt, de stevige basis van ‘ZIJN’

Tijdens deze meditatieve wandeling maken we tijd voor onszelf en stappen we letterlijk en figuurlijk even ‘uit’ de dagdagelijkse dingen die ons bezig houden.

Via energetische oefeningen en de zuiverende kracht van de natuur, verplaatsen we onze aandacht en blik naar binnen en komen we innerlijk in beweging.

Doordat de energie weer door ons gaat stromen, komt er vreugde, vrede en vrolijkheid in ons vrij waardoor je op verbazingwekkende korte tijd weer tot jezelf komt, je anders voelt, kijkt, denkt…


Ga jij ook graag met onze leuke groep op stap, dan ben je van harte welkom!Voorlopig staan er geen wandelingen gepland wegens omstandigheden!

Praktische info

Wat mensen ervaren...


" Ik vond het een heel nieuwe ervaring die mij een andere kijk gaf op wandelen en mezelf zijn" 


– N.D.

"Meditatief wandelen, bewust "zijn" in het nu moment. In voeling met je lichaam verbinding makend met de natuur. helend en rustgevend voor lichaam en geest."


– G.C.


"Zaterdag deelgenomen aan de meditatiewandeling met Christine en Anne.
Het was heel leuk en vooral leerrijk. Nieuwe oefeningen geleerd om de stress en spanning te laten afvloeien naar de aarde, je lichaam heel bewust te voelen en de prachtige omgeving in je op te nemen. Elke oefening tijdens de wandeling bracht mij dieper in mezelf. Deze wandelingen zijn een aanrader!" 


– D.D.